به گزارش خبرنگار راهیان نور، فاطمه حاتمی فرزند دانشمند شهید احمد حاتمی که در کشور انگلستان متولد شده، ظاهر و پوششی کاملاً شبیه یک بانوی مسلمان دارد، اصالت ایرانی در وجود خود را ماحصل تلاشهای پدر و مادرش میداند که هرگز اجازه نمیدادند کسی در خانه به زبان انگلیسی صحبت کند.
فاطمه حاتمی دانشجوی رشته ژنتیک گفت: همیشه با صوت و تلاوت قرآن پدر بیدار میشدم، هیچگاه قرائت سوره یس بعد از نماز صبحش ترک نشد، آنقدر دوستش داشتم که برای رفتن به تفریح بین او و دوستانم پدر را انتخاب میکردم.
فرزند شهید احمد حاتمی ادامه داد: پدر و مادرم در تربیت من و علی رضا در منچستر حساسیت ویژهای به خرج میدادند، به سن تکلیف نرسیده بودم، هرگاه برای نماز بلند میشدم داخل سجاده برایم جایزه میگذاشتند و میگفتند که فرشتهها برایت هدیه آوردند، اینگونه مرا با نماز انس دادند.
فاطمه حاتمی با اشاره به اینکه مادرش در رشته الکترونیک و پدرش در رشته مکانیک تا مقطع فوق دکتری تحصیل کردند، گفت: پدرم انسان بسیار دغدغهمندی بود و با گروههای مقیم انگلیس فعالیتهای سیاسی و فرهنگی انجام میداد و در کنار پروژههای علمی پژوهشی، فعالیتهای مذهبی نیز داشتند، تا حدی که قبل از بازگشت به ایران سرتیفیکیت پرفسوری هم گرفتند.
فعالیت شهید در منچستر
وی بیان کرد: پدرم در زمان جوانی کارهایی با محوریت بیداری اسلامی انجام میداد که بحث و گفتگو با مسیحیها و دعوتشان به تشییع شهدا، برگزاری جشن میلاد ائمه اطهار(ع) و... نمونه فعالیتهای وی بود؛ در تمام فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی مادر نیز کنار پدر حضور داشت و برگزاری کلاسهای قرآن برای جوانان و نوجوانان، کلاسهای حفظ و ترتیل در مرکز اسلامی منچستر را انجام می داد.
فاطمه حاتمی ادامه داد: پدر مرکز اسلامی محبان المهدی (عج) برای آقایان و محبان زهرا (س) را برای خانمها تشکیل داد؛ مادرم مسئول خواهران بود، ما آخر هفته همیشه به مرکز اسلامی که کلاسهای مختلفی مثل عروسکسازی، شیرینیپزی و قرآن برگزار میشد، می رفتیم.
ارتباط تنگاتنگ شهید احمد حاتمی با قرآن
حاتمی به بارزترین ویژگی پدر شهیدش که ارتباط تنگاتنگ با قرآن بوده اشاره کرد و گفت: در خانه هیچ وقت بابا را بیکار نمیدیدیم، بیشتر اوقات قرآن تلاوت میکرد، تفسیر آیات را میخواند و مباحثی که نگاه علمی داشت را از آن استخراج میکرد و ما را هم با تشویق به این کار سوق می داد، اما دیریست که دیگر صدای تلاوتهای پدرم را نمیشنوم.
وی با بیان اینکه پدرش اسطوره ادب بوده، تاکید کرد: اگر پدر و مادر در خانه اصول تربیتی را رعایت کنند، اعضای خانواده هم به معنویت راغب میشوند و سراغ خیلی از ناهنجاریها نمیروند.
دختر شهید افزود: خیلی از مشکلات به برکت انس و ارتباط با قرآن حل میشوند، لذا پدر و مادرم همیشه سعی میکردند که ما با فضای قرآن بیگانه نباشیم.
من اینجا شهادتم را گرفتم، تو هم بگیر
وی با بیان اینکه دل بریدن از تعلقات دنیوی یکی از درسهایی است که میتوان از شهدا گرفت، ادامه داد: روزی چفیهای که متبرک به تمامی مکانهای زیارتی بود را در کاظمین گم کردم و از این اتفاق خیلی ناراحت بودم، پدرم را در عالم خواب دیدم که میگفت "کسی که میخواهد شهید شود، باید تمام تعلقاتش را رها کند، من اینجا شهادتم را گرفتم تو هم بگیر".
حاتمی در پایان پدر و مادرش را الگوی زندگی اش معرفی کرد، گفت: مانند مادرم مشغول فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی هستم و همین جهاد و جهادگری و خدمت به شهدا را مدیون تربیت آنها هستم.
خبرنگار جهاد رسانهای شهید رهبر: آسیه توکلی
انتهای پیام/
↧