به گزارش راهیان نور؛ محمدرضا سوقندی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران در گفتگو باخبرنگار جهادرسانهای شهید رهبر اظهارکرد : در موضوع ایثار و شهادت سند ملی راهیان نور و بخشهای مختلف آن به استانها ابلاغ شده و راهیان نور را به عنوان یک سند بالادستی در تمامی برنامه ها منظور کرده ایم و پیگیری مصوبات جلسات مختلف در این موضوع در استانها را سرلوحه اقدامات قرارگرفته است.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به چهلمین سالگرد دفاع مقدس افزود: انتقال فرهنگ ایثار و شهادت باید روش مند بوده و مبتنی بر نظریات و مفاهیم اصلی و کاربردی اتفاق افتد.
وی ادامه داد: اگر در جمهوری اسلامی اقدامی بخواهد انجام گیرد باید روی آن متمرکز شویم و به سمت جغرافیایی فرهنگی اماکن برنامه ریزی کرده که در موضوع دفاع مقدس یادمان های عملیاتی بسیار در این زمینه تاثیر گذار خواهد بود البته به نحوی که پیوست فرهنگی در آن ایجاد شود.
سوقندی بیان کرد: باید نمادهایی را که طراحی کنیم که یادآور روزهای مقاومت و ایثار بوده و به نحوی هویت فرهنگی ایران اسلامی را تعریف کنند که یکی از راههای کم کردن گسست نسل اول و ارتباط بین آنها با نسل حاضر است.
وی افزود: استفاده از جغرافیای تاریخی مهم است که باید منشاء تحولات تاریخی شود؛ از این رو با گذشت چهل سال از دفاع مقدس باید بازخوانی آن حماسه هشت سال به ویژه در نظر گرفته شود .
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در موضوع انتقال ارزشهای دفاع مقدس عنصر مهم دیگر انسان است که خالقان و آفریدگان آن به نوعی تمام ملت ایران و انسان هایی هستند که به هر نحوی در این میدان قدم گذاشتند و بایستی از آنها بیشتر بشنویم چرا که بسیاری از آنها جزء گمنامان بوده و یک گنج و یک ظرفیتی هستند که باید به سراغ آن رفته و ازاین سرمایه های انسانی معنوی استفاده کنیم و آنها را به عنوان مخاطبان حال حاضر کشور ایران اسلامی معرفی کرد.
وی در پایان گفت: انسانهایی را باید پرورش داد که در مکتب دفاع مقدس شهید سلیمانی های دیگری به وجود آیند و بهترین ابزار دراین زمینه استفاده از ظرفیت رسانه ای و بین الملل است تا حقایق و زیبایی های دوران حماسه و دفاع برای جوانان و نسل حاضر آشکار شود.
انتهای پیام/
↧