به گزارش راهیان نور، خانم حسنی سادات مهدوی، نویسنده حوزه دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار جهاد رسانهای شهید رهبر اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از خاطرات رزمندگان، هنوز شنیده نشده و بعضی از آنها از بین رفتهاند.
وی ادامه داد: اگر نهادها و مسئولین مربوط به دفاع مقدس توجه بیشتری به امر جمع آوری و چاپ خاطرات رزمندگان و اسرا بکنند، ما دیگر این خاطرات ارزشمند را از دست نمیدهیم.
خانم مهدوی افزود: بنده به واسطه آشنایی با اقوام همسرم و شنیدن خاطره اسارت یکی از بستگان، مشتاق شدم که تحقیقات بیشتری در این زمینه داشته باشم و همین امر سبب ورود من به عرصه نویسندگی شد.
این نویسنده حوزه دفاع مقدس با اشاره به کمرنگ بودن راهیان نور در استان کرمانشاه، گفت: متاسفانه بسیاری از جوانان و دانشآموزان استان کرمانشاه از یادمانها و وقایع پیش آمده در یادمانها بی خبرند و این ناآگاهی ناشی از معرفی و تبلیفات ضعیف نهادهای مربوط است.
وی با بیان اینکه متاسفانه قدرت راهیان نور در غرب و شمالغرب بسیار کمتر از مناطق جنوب است، خاطرنشان کرد: اگر آن میزان از امکانات و تبلیغات راهیان نور جنوب در مناطق غرب و شمالغرب باشد، حق شهدا و یادمانهای استان ضایع نمیشود.
خانم مهدوی در بیان تلخترین و شیرینترین خاطرهای که از بین مصاحبه با 550 اسیر شنیده بود، گفت: اسرای یکی از قرارگاههای موصل، یکی از انبارهای قرارگاه را آتش زدند. هیچ کس مسئولیت آتش سوزی را بر عهده نمیگرفت و فقط شهید یعقوب که هیچ نقشی در آتش سوزی نداشت، تمامی کارها را بر گردن گرفت. این شهید در زیر شکنجههای رژیم بعث عراق به شهادت رسید. بهترین خاطره بنده نیز بعد از مصاحبه با 550 اسیر دفاع مقدس هم یک شهیدی بود که در زندانهای عراق به شهادت رسید و بعد از 30 سال که جنازه ایشان به وطن برگشت، همچنان سالم بود.
این نویسنده انقلابی رسانهها و مسئولین راهیان نور را مقصر اصلی کم رنگ بودن حضور مردم در راهیان نور دانست و بیان داشت: مردم تحت تاثیر ساختههای رسانه قرار میگیرند. اگر من در رسانه حضور داشتم، انقدر کار و روابطم را با مردم قوی میکردم که آنها از رسانه راضی باشند. متاسفانه رسانه در امر تاثیرگذاری بر مردم ضعیف عمل میکند.
وی در خصوص برخورد رژیم بعث عراق با اسرای ایرانی خاطرنشان کرد: نمایندگان سازمان ملل بارها اعلام کردند که بدترین برخورد با اسرا در جهان را عراقی ها دارند ولی بهترین برخورد با اسرا متعلق به ایرانیهاست. اسرای ایرانی در بدترین حالت ممکن زندگی کردند و در بین آنها اسرایی بودند که در زمان اسارت قران و 4 زبان را حفظ کردند.
این نویسنده دفاع مقدس در آخر اظهار داشت: تمامی زنان ایرانی غیور هستند، اما در زنان کرمانشاهی این امر بیشتر دیده میشود. شیر زنان کرمانشاهی و کرد زبان پابهپای مردان در دفاع مقدس ایستادند و مقاومت کردند.
انتهای پیام /
↧