به گزارش راهیان نور، سردار کورش آسیابانی، فرمانده قرارگاه شهید کاظمی و جانشین فرماندهی قرارگاه منطقهای غرب نجف اشرف، پس از بازدید از مرکز جهاد رسانهای راهیان نور مستقر در کرمانشاه، در گفتگو با خبرنگار جهاد رسانهای شهید رهبر اظهار داشت: منطقه غرب و شمال غرب، از زمان قدیم و قبل از انقلاب اسلامی، مورد توجه کشورهای بیگانه بود و به همین خاطر همیشه مورد حمله و تهاجم قرار میگرفت.
سردار آسیابانی با اشاره به اینکه ارتش بعث عراق و نیروهای ضدانقلاب قبل از شروع جنگ تحمیلی، با نیروهای انبوه، تهاجم را به مناطق مرزی مانند خان لیلی، میمک و ... شروع کرده بودند، گفت: مناطق غرب، خصوصا کرمانشاه، برای ارتش بعث عراق حائز اهمیت بود زیرا بغداد را به تهران متصل میکرد؛ به همین خاطر همیشه مورد تهاجم قرار می گرفت، کرمانشاه یک منطقه استراتژیک برای عراق بود.
وی مبارزه در غرب و شمال غرب را بسیار دشوارتر از مناطق جنوب دانست و بیان داشت: ما در غرب و شمال غرب با دو جبهه میجنگیدیم؛ نیروهای ضدانقلاب و ارتش بعث، اما در مناطق جنوب ما فقط با ارتش بعث مبارزه می کردیم. مبارزات ما در غرب و شمال غرب در کوهستانها صورت می گرفت که بسیار سخت و حیاتی بود.
جانشین فرمانده قرارگاه منطقهای غرب نجف اشرف سپاه پاسداران تصریح کرد: ارتش عراق در غرب برای ما سه مانع به کار گرفته بود که شامل موانع طبیعی، موانع فیزیکی و موانع انسانی بود. به همینخاطر ما مبارزه در جنوب را بیشتر کردیم تا توازن قدرت میان ایران و عراق صورت گیرد.
سردار آسیابانی با تاکید بر اینکه اگر مسئولین به یادمانهای شهدا در غرب و شمال غرب توجه بیشتری کنند، شاهد حضور بیشتر زائرین در این مناطق هستیم، تصریح کرد: در هیچ جای جهان امنیت مطلق وجود ندارد و امنیت در همه جا نسبی است، بعضیها فکر میکنند که مناطق مرزی غرب و یادمانهای شهدا در این مناطق امنیت ندارند؛ مردم این را بدانند که امنیت این مناطق بالاتر از امنیت نسبی است و همانگونه که تا کنون هیچ مشکلی پیش نیامده است، در آینده هم خطری در مناطق مرزی برای زائرین وجود نخواهد داشت.
فرمانده قرارگاه شهید کاظمی نقش مردم در حفظ مناطق مرزی را بسیار مهم خواند و خاطرنشان کرد: اگر در زمان دفاع مقدس مردم مرزنشین با اسلحههای خودشان به دفاع از مرز نمیپرداختند، الان ما بسیاری از مناطق را از دست داده بودیم، در مناطق کردنشین و مرزی مردم فارغ از اختلاف مذاهب، دست در دست هم از نفوذ بیگانگان در این مناطق جلوگیری میکنند.
وی با بیان اینکه بنده از ابتدای جنگ تا اواخر سال 61 در پادگان ابوذر حضور داشتم، گفت: جوانان از تمام ایران در پادگان ابوذر حضور داشتند، پادگان ابوذر شامل دو بخش سازمانی و نظامی بود که بخش سازمانی در دست سپاه و بسیج، و بخش نظامی متعلق به ارتش بود که بیش از 3 لشگر را در خود جای داده بود.
جانشین فرماندهی قرارگاه منطقهای نجف اشرف گفت: ما در حدود 2 ساعت بمباران هوایی در سال 63 توسط ارتش بعث عراق، بیش از 300 شهید را در پادگان ابوذر تقدیم اسلام کردیم.
سردار آسیابانی در پایان اظهار کرد: حضور کاروانهای راهیان نور در یادمانهای غرب و شمال غرب سبب ایجاد امنیت پایدار و دلگرمی مردم بومی میشود، انشاءالله رسانهها و مسئولین توجه بیشتری به مناطق غرب و شمال غرب داشته باشند تا حق این یادمانها ضایع نشود.
انتهای پیام /
↧