به گزارش راهیان نور، اصغر عظیمی مهر، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه هماهنگی ادارات و ارگانهای مربوطه در جهت هموار کردن بازدید زائرین کاروانهای راهیان نور از مناطق عملیاتی غرب کشور در شورای هماهنگی راهیان نور استان انجام شده است، گفت: گردشگری جنگ در هر منطقهای از دنیا باعث کار و حتی شناخت آن منطقه و گسترش مسايل فرهنگی و اقتصادی آن منطقه شده است.
عظیمی مهر با تاکید بر اینکه باید کار راهیان نور را به مردم بدهیم تا مردم وارد کار شوند اظهار داشت: همچنان که جنگ را خود مردم اداره کردند در راهیان نور نیز دولت باید نقش هماهنگی و حمایتی داشته باشد و راه را برای مردم و بخش خصوصی باز کند تا مردم خود بتوانند از این عرصه استفاده کنند و از ثمره فرهنگی و اقتصادی این موضوع استان نیز استفاده کند.
وی با بیان اینکه منطقه غرب کشور تقریبا غریب و ضعیف است خاطرنشان کرد: باید بتوانیم با همبستگی روابط عمومی ادارت و سایر رسانهها در زمینه شناخت این مناطق به افکار عمومی کمک کنیم به دلیل اینکه الان توان رسانهها خیلی بالا و فراگیر است.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کرمانشاه با تاکید بر اینکه فرهنگ دفاع مقدس و راهیان نور مختص به یک گروه یا جناح خاصی نیست بیان داشت: باید از این توان با همفکری و همراهی برای شناخت فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کنیم.
وی در ادامه افزود: مناطقی در کرمانشاه هستند که تا به حال دیده نشدهاند مانند مدرسه شهدا که در زمان دفاع مقدس مورد بمباران هوایی عراق قرار گرفت و تعداد زیادی دانش آموز ابتدایی، شهید یا زخمی شدند یا روستای زرده که مردم خاص با گویش خاص بودند که در حمله شیمیایی ارتش بعث بیش از 80 درصد مردم شهید شدند که این حمله بر حسب جمعیت و تلفات روستا بزرگترین حمله شیمیای جهان بوده است.
عظیمی مهر با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه مناطق دیدنی عملیاتی وجود دارد که باید معرفی شناخته شود گفت: مردم گیلانغرب با چوب و چماق دشمن را بیرون کردند و رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند گیلانغرب دومین شهر مقاوم ایران است، کاروانهای راهیان نور نیز باید به این منطقه توجه ویژه داشته باشند.
↧