بهگزارش راهیان نور؛ علیرضا بهرامی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اراک در ستاد کنگره شهدای دانشجو و قرارگاه شهید علم الهدی استان مرکزی با اشاره به عملکرد این دانشگاه در خصوص اجلاسیه دانشگاهیان گفت: دانشگاه اراک در طی این مدت اخیر فعالیتهای خوبی در راستای تقویت فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانشجویان از جمله برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی و برپایی نمایشگاه کتاب و دفاع مقدس انجام داده است.
وی افزود: کتابی با محتوای دانشجویانی که در دفاع مقدس از دانشگاه اراک شرکت کردهاند در دست تهیه میباشد که تاکنون محتویات خوبی از جمله مصاحبه در این خصوص انجام شده که بیش از ۹۰۰ صفحه از کتاب در دست نگارش قرار گرفته است و امیدواریم تا اجلاسیه نهایی بتوانیم آن را رونمایی کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اراک شناساندن عرصههای دفاع مقدس به نسل جوان را ضرورتی مهم دانست و گفت: دفاع مقدس مقطع و فصلی ارزشمند در طول انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر است که باید از این مقطع به عنوان یک الگوی برتر برای نسل جوان ارائه شود که مقدمه آن شناخت نسل جوان از این مقطع مهم می باشد که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی در خصوص نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس تصریح کرد: کتاب تبیینی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس که نتیجه پژوهش های جمعیت دانشگاهی است در حال تدوین است و امیدواریم تا اجلاسیه دانشگاهیان بتوانیم آن را آماده کنیم.
وحید پوراسماعیل مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده در اجلاسیه دانشگاهیان گفت: دانشگاههایی که میزبان شهدای گمنان هستند می بایست مقبره درخوری بسازند و تا قبل از کنگره اصلی جهت تکمیل آن اقدامات لازم را انجام دهند.
مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی در این خصوص ادامه داد: دانشگاههایی که بی بهره از حضور شهید گمنام هستند نسبت به نصب نمادهای شهدا در آن اقدام خواهد شد.
وی در خصوص اپلیکیشن شهدای دانشجو بیان داشت: این اپلیکیشن که اساس آن آموزش آموزههای شهدا به دانشجویان است نیاز به حمایتهای دانشگاهها چه از نظر فنی و چه از نظر مالی می باشد و دانشگاهها باید در این زمینه حمایت کنند.
پور اسماعیل تقویت دروس دفاع مقدس در دانشگاه ها را لازم و ضروری خواند و افزود: متأسفانه کمبود اساتید در این حوزه باعث شده بود که بعضی دانشگاهها آن را ارائه ندهند که باید در این خصوص یک هم افزایی ایجاد شود و از سایر ظرفیت ها استفاده کرد.
وی در این خصوص اضافه کرد: ۴۰ نفر از رزمندگانی که در دفاع مقدس حضور داشتهاند و سابقه تدریس در دانشگاهها دارند شناسایی شده اند که می توانند به عنوان سرمایه هایی ارزشمند از آنها در این جهت استفاده کرد.
مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی در خصوص راهیان نور دانشجویی غرب کشور گفت: مناطق عملیاتی غرب کشور همواره مظلوم بودهاند و کمتر از مناطق جنوب مورد توجه قرار میگیرند و دانشگاه ها باید در این راستا تلاش بیشتری داشته باشند و بسیج دانشجویی آمادگی برگزاری گسترده این اردوها را دارد.
پور اسماعیل در پایان با اشاره به نقش دانشگاه ها در مهندسی رزم و تبیین نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس خاطرنشان کرد: همه دانشگاه ها باید پای کار بیایند و به طور مثال دانشگاه صنعتی اراک میتواند در حوزه مهندسی رزم و دانشگاه علوم پزشکی در حوزه بهداری رزمی ورود کرده و با برگزاری نشستهایی این موارد را برای دانشجویان خود تبیین کند.
انتهای پیام/
↧