به گزارش راهیان نور، امیر فرهاد آریانفر، فرمانده قرارگاه ارتش جمهوری اسلامی ایران در غرب و شمال غرب کشور در نشست خبری شهید شاخص ملی حسین ادبیان با اشاره به این که امیر سرلشگر شهید حسین ادبیان بعد از 38 سال مفقودی، تفحص شده است، اظهار داشت: شهید ادبیان در جریان مبارزات علیه طاغوت در اوایل انقلاب، نقش بسیار مهم و کلیدی در تعیین نتیجه مبارزات داشت. اگر این انقلاب شکل نمیگرفت، شهید ادبیان در زندانهای ساواک به شهادت میرسید.
وی با اشاره به زندگینامه شهید، گفت: شهید حسین ادبیان در سال 1351 وارد دانشگاه افسری ارتش شد و در سال 1354 از این دانشگاه فارغ التحصیل شد، امیر سرلشگر ادبیان به دلیل رابطه پدر وی با علما و مراجع از جمله شهید آیتالله اشرفی، در خانوادهای مذهبی رشد و تربیت پیدا کرد.
امیر آریانفر خاطرنشان کرد: شهید ادبیان پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه افسری ارتش به سر و سامان دادن یگانهای نظامی پرداخت.
وی با توجه به این که شهید ادبیان در زمان جنگ تحمیلی از افسران مهم و کلیدی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود، تاکید کرد: امیر سرلشگر شهید حسین ادبیان در زمان دفاع مقدس، نقش کلیدی در عملیاتهای نظامی علیه رژیم بعث عراق داشت.
فرمانده قرارگاه ارتش در غرب و شمال غرب جمهوری اسلامی ایران با توجه به عملیاتهای غرور آفرین رزمندگان در غرب کشور، ادامه داد: اگر شهید ادبیان در پاوه نبودند، شهید چمران در پاوه شهید میشدند و پاوه آزاد نمیشد. این شهید بزرگوار در قائله کردستان نقش بسیار موثری داشت و حضور وی باعث آزادسازی پادگان سقز که توسط نیروهای ضدانقلاب اشغال شده بود، گشت.
امیر آریانفر: این شهید بزرگوار 48 ساعت قبل از عملیاتی که در آن شهید شدند، وصیت نامه خود را تنظیم کردند که بخشی از آن به شرح زیر است: (خدایا به امام و ولی فقیه ما، امام خمینی(ره) عمر طولانی عطا کن تا بتواند این انقلاب را به دست صاحب واقعی آن یعنی امام عصر (عج) برساند. انسان فناپذیر است و مرگ با شهادت راه حق است الهی به رحمان و رحیم خودت سوگند، شهادت مرا بپذیر). امیر سرلشگر حسین ادبیان هیچ گاه از مرگ ترسی نداشت و همواره آماده شهادت بودند. انسان با دیدن این وصیت نامه پی به بندگی واقعی این شهید می برد.
امیر آریانفر در پاسخ اقدامات ارتش در جهت ساختن یادبود شهید ادبیان، گفت: این کار در دست بررسی است. انشاءالله به زودی در محل شهادت ایشان، در یادمان بازی دراز یک یادبود و مقبرهای جهت بازدید کاروانهای راهیان نور توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران ساخته می شود.
وی در پایان اظهار داشت: همانظور که مقام معظم رهبری در خصوص مقام شامخ این شهید فرمودهاند: (شهید ادبیان و شهید شیرودی دو شهید بسیار ارزشمند در ارتش هستند)، ما باید به جایگاه واقعی این شهید پی ببریم. این شهید در ارتش از لحاظ رشادت و علم نظامی کمتر از شهید صیاد شیرازی نیست، بنده از تمامی رسانه ها درخواست دارم که از تمامی ظرفیت های خود جهت معرفی دلاوری و رشادتهای شهید حسین ادبیان در عرصه مبارزه استفاده کنند.
شهید ادبیان در سال 1330 در کرمانشاه به دنیا آمد. در سال 1351 وارد دانشگاه افسری امام علی(ع) و در سال 1354 از این دانشگاه قارغالتحصیل شد. شهید حسین ادبیان در زمان شهادت مجرد بودند و تنها 30 سال داشت که به درجه شهادت در منطقه بازی دراز ناءل آمد. روحش شاد و یادش گرامی.
انتهای پیام /
↧