به گزارش راهیان نور، حمید شاهآبادی، معاون صدای رسانه ملی، با حضور در استودیوی جهاد رسانهای شهید رهبر، با اشاره به اقدامات معاونت صدای رسانه ملی در حوزه راهیان نور، اظهار کرد: در معاونت صدا از ۱۶ شبکه سراسری و ملی، ۱۴ شبکه موظف شد تا به مساله راهیان نور بپردازد. در گذشته تنها ۳ شبکه علیالخصوص شبکه جوان این کار را انجام میداد که اخیراً با برنامهریزیهای صورت گرفته حجم زیادی از برنامههای رادیویی به راهیان نور اختصاص پیدا کرده است.
معاون صدای رسانه ملی افزود: ۳۷ عنوان در این ۱۴ شبکه فعالیت میکنند که بعضی اختصاص به راهیان نور دارند و برخی دیگر در ایام نوروز به راهیان نور اختصاص یافته و جمعاً بیش از ۶۰۰ قطعه در ایام نوروز در رابطه با راهیان نور ارائه میشود.
وی با بیان اینکه اگر خوراک جذاب در این حیطه تولید نکرده باشیم، کاستی خواهیم داشت، تصریح کرد: آمدهایم تا مطلب و محتوا در راهیان نور جمعآوری کنیم و امیدواریم که مردم از این سرمایه استفاده کنند.
شاهآبادی با اشاره به اینکه راهیان نور یکی از نقاطی است که انسان به آرامش معنوی میرسد، خاطرنشان کرد: مطمئناً حضور در این سرزمین در پالایش روح و رفتار و تصمیمات زندگی اثرگذار است.
وی با بیان اینکه حضور در راهیان نور به خاطر خودمان باشد نه به خاطر اینکه مدیون شهدا هستیم، افزود: همانطور که جسم نیاز به غذا دارد روح انسان نیز به این غذا نیاز دارد؛ هدف ما در رادیو این است که برنامههایی را تدارک ببینیم و فضای راهیان نور را روایتگری کنیم تا مردم از آن استفاده کنند.
معاون صدای رسانه ملی با بیان اینکه در حوزه راهیان نور از قالبهای جدید در رادیو استفاده کردیم، گفت: به شبکه طنز صبا گفتیم تا در مورد راهیان نور کار کنند و در حوزه مسابقات نیز از همکاران رادیویی خواستهایم که به راهیان نور هدایت شود و قالبهای جدید را در راهیان نور درگیر کردیم و شبکههایی که کمتر مأموریت داشتند سعی کردیم قالبها را نوآوری کنیم.
وی با بیان اینکه از مدلها و شیوههای جدید برای پوشش راهیان نور استفاده میکنیم، تصریح کرد: از پلیس راهور خواستیم تا آمار جادهای را برای ما بیان کند و شبکه رادیویی جوان بهصورت زنده راهیان نور را پوشش میدهد.
شاهآبادی با بیان اینکه رسانههای خارجی برای اینکه راهیان نور را تضعیف کنند از تمامی نیروی خود استفاده میکنند، گفت: در حوزه دفاع مقدس حجم اداره کل تولیدات دفاع مقدس حجم نمایش افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه مجموعه استان خوزستان از فرکانس نسبتاً خوبی برخوردار است ولی این آمادگی را داریم که در هر جا که همکاران بگویند تا در نقاط کور آنتن ذهی را قوی تر کنیم، افزود: برخی از استانها فرکانس ملی ندارند که بنا بود در پایان سال این کار انجام شود.
معاون صدای رسانه ملی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب نیز تصریح کرد: تولیدات رادیویی اگر جهتدار و با برنامه نباشد اثرپذیری محدودی دارد و از مرحله گفتگوی محدود بدون استفاده از تکنولوژی و برنامهسازی بیرونشدیم و باید مخاطب را تحت تأثیر قرار دهیم.
وی با بیان اینکه در زمان و لحظه که زائر در این مناطق عملیاتی حضور دارد لحظهای است که عالم ماده در آن دخالت ندارد، گفت: اثر باید درصحنه و خالق اثر ارتباط معنوی پیدا کرده صورت گرفته که باید در این زمینه تلاش کنیم و تولیدات باید به صحنه عمل بیاید.
شاهآبادی با بیان اینکه سبک زندگی رزمندگان را باید به مرحله عمل برسد، افزود: در تلاش هستیم تا اثرپذیری ما زیاد شود که رادیو در این زمینه در تلاش است. تلاش داریم تا کیفیت تولیدات از استاندارد و مرجعیت برخوردار باشد.
وی با اشاره به شعار «ما پیروزیم» راهیان نور امسال نیز گفت: این شعاری است که به همراه خود امیدواری میدهد و مقام معظم رهبری در پیام خودش به حوزه امید تأکید داشت و این پیام میتواند نگاه واقعبینانه به گذشته و برای پیروزیهای آینده امید روبهجلو داشته باشد.
معاون صدای رسانه ملی در پایان با تقدیر و تشکر از خدمات و برنامههای عوامل جهاد رسانهای شهید رهبر تصریح کرد: برای تولیدات رادیویی تا می توانید از هنر و تجربه خودتان بهره ببرید و محصولاتتان را در اختیار ما بگذارید که در زمینه مستندسازی راهیان نور، نیازمند مشارکت شما هستیم.
انتهای پیام/
↧