به گزارش راهیان نور، علی سرخه راوی منطقه عملیاتی فتح المبین در حاشیه این بازدید طی سخنانی فتح المبین را فتح دلها خواند و اظهار داشت: طرحریزی عملیات افتخار آفرین فتحالمبین از اواسط آبان ١٣٦٠ آغاز شد و پس از تلاشهای مستمر و خستگیناپذیر و انجام مشورتها و هماهنگیهای گسترده میان فرماندهان نظامی، سرانجام طرح عملیاتی شماره ١ فتحالمبین در اواخر دی ماه همان سال آماده شد.
سرخه در همین رابطه ادامه داد: روز ١٣ بهمن ١٣٦٠ در پی یک نشست مشترک بین فرماندهان عمده سپاه و ارتش، طرح یادشده به یگانهای عمده اجرایی ابلاغ و متعاقب دریافت اطلاعات جدید در ٣٠ بهمن همان سال طرح اولیه بازنگری شده و طرح شماره ٢ در ١٣ اسفند انتشار یافت.
وی عملیات فتح المبین را در چهار مرحله اجرایی در سال ۶۱ برشمرد و افزود: آزادسازی ٢٥٠٠ کیلومتر مربع از خاک جمهوری اسلامی، نزدیک شدن نیروهای خودی به مرز در منطقه غرب شوش و دزفول، خارج شدن شهرهای دزفول، اندیمشک و شوش و مراکز مهمی همچون پایگاه هوایی دزفول از تیررس توپخانه دشمن و دستیابی به چاههای نفت ابوغریب در ارتفاعات تینه گوشه ای از نتایج ارزشمند عملیات فتح المبین بود.
گفتنی است، کاروان راهیان نور دانشجویی خارجی در ادامه ی سفر معنوی از مناطق عملیاتی؛ از یادمان شهید حسن باقری و یادمان شهید آوینی بازدید کردند.
انتهای پیام/
↧