به گزارش راهیان نور؛ جلسه کمیته راهیان نور شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی با هدف تبیین سند ملی راهیان نور، ابلاغی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و تشریح برنامه های راهیان نور در سال 1397 با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار «سید مجید ایافت» رئیس مرکز حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه امام رضا (ع) در مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان خراسان رضوی برگزار شد.
سردار «ایافت» در این نشست با اشاره به نزدیک شدن ایام اعزام کاروان های راهیان نور شمال غرب اظهار داشت: اعزام کاروانهای راهیان نور به استانهای «آذربایجان غربی» و «کردستان» در قالب اردوی راهیان نور شمال غرب در برنامه راهیان نور سپاه پاسداران در سال جاری پیشبینی شده و هماهنگی هایی هم صورت گرفته که در شهریورماه اجرایی خواهد شد.
وی افزود: امیدواریم با برنامه ریزی های بلند مدت و هماهنگیهای لازم که در چارچوب سند ملی راهیان نور در خصوص اردوی راهیان نور شمال غرب صورت می گیرد و همچنین پشتیبانی دستگاههای متولی، شاهد استقبال چشمگیر زائران راهیان نور از شمال غرب باشیم و یادمانهای این بخش از کشورمان همچون راهیان نور جنوب پذیرای خیل کثیری از زائرین باشد.
ایافت ادامه داد: ما باید در بحث راهیان نور، اهداف عالی این سفر معنوی را محقق کنیم. یکی از زمینههای تحقق اهداف این اردو، رونق بخشیدن به راهیان نور شمال غرب است. در راهیان نور شمال غرب با وجود تنوع در زمان و مکان، میتوان حرفهای تازهای را که تا کنون عنوان نشده و همچنین عملکرد یگانهایی که در این مناطق حضور داشتند را برای مخاطبین و جامعه هدف بیان کرد.
رئیس مرکز حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه امام رضا (ع) در بخش دیگری از سخنانش گفت: همانطور که رزمندگان دفاع مقدس با بذل جان خود باعث نجات کشورمان از دست متجاوزین شدند؛ امروز نیز فرهنگ دفاع مقدس میتواند فرهنگ عمومی ما را بیمه کند. فرهنگ جهاد و شهادت که اردوهای راهیان نور نقطه اوج تبلیغ و ارائه آن به نسل جوان و تشنگان این فرهنگ که بین المللی شده، باید به کمک فرهنگ عمومی کشور بیاید.
ایافت تصریح کرد: نمود بیرونی اردوهای راهیان نور صرفاً زائرینی هستند که از یادمان ها بازدید می کنند، اما باید به این نکته نیز توجه داشت که ساز و کار این اردو خیلی پیچیده و گسترده است به نحوی که ماه ها قبل از برگزاری راهیان نور، در خانهها و کوچههای اقصی نقاط کشورمان و حتی خارج از کشور بسترسازی میشود.
این مقام مسئول ابراز داشت: ظرفیت هایی همچون یادمان «خین» که یادمان جمعی از شهدای غواص است، وجود دارد که به دلیل عدم پشتیبانی لازم، تعطیل شده است. برای نمونه میتوان به پادگان «ظفر» در استان «ایلام» اشاره کرد. این پادگان روزی قدمگاه جمعی از شهدای استان خراسان بزرگ و استان هایی که در غرب یگان داشتند بوده است.
ایافت در پایان گفت: امیدواریم با همیاری دستگاههای متولی برگزاری اردوهای راهیان نور، بتوانیم این ظرفیتها را احیاء کنیم تا راهبردهایی را که برای راهیان نور مشخص شده محقق شود.
انتهای پیام/
↧