به گزارش راهیان نور، آذر تاج دینیان مسئول کمیته مرکزی خادمین خواهر کشور، در گفت و گو با خبرنگار جهاد رسانه ای شهید رهبر گفت: در طول سال دو مرحله اعزام خادم داریم؛ یک مرحله بازه ی استانی که هم دانش آموزی است و هم کمیته های استانی که خادمین را برای اردوهای استانی در اردوگاه های استانشان اعزام می کنند و مرحله ی دوم بازه ی کشوری یا ملی است که از اوایل اسفند هر سال شروع و تا 13فروردین ماه ادامه دارد.
وی اضافه کرد: از 20 - 10 آذر ماه 96 بیش از 3000 نفر از خواهران سراسر کشور برای خادمی راهیان نور جنوب ثبت نام کرده بودند که در دی ماه پذیرش، در بهمن سازماندهی و اسفند هم مراحل اعزام و اسکان آنها صورت گرفت.
وی ادامه داد: در راهیان جنوب امسال بیش از 500 خادم خواهر از سراسر کشور طی پنج بازه ی هفت روزه به مناطق عملیاتی شلمچه، هویزه، شرهانی، ذوالفقاری، اردوگاه شهید مسعودیان، و خادم بومی به یادمان های اروند، فتح المبین، و معراج الشهدا به کسوت خادمی شهدا نائل شدند که دی ماه آغاز مرحله ی پذیرش خادمین و بهمن ماه سازماندهی و اسفندماه نیز مراحل اعزام و اسکان صورت گرفت.
مسئول کمیته خادمین مرکزی خواهران کشور در پاسخ به اینکه اگر کسی بخواهد بعنوان خادمی شهدا فعالیت داشته باشد گفت: علاقه مندان باید درسایت خادمین کوله بار ثبت نام کنند و پس از ثبت نام، از طریق کمیته های استانی وارد فرآیند مصاحبه و گزینش شده و پس از تایید نهایی، فرد مورد نظر از طرف کمیته های استانی اعزام استانی یا ملی خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت حضور خادم خواهر در یادمان ها تصریح کرد: هر مکانی که زائر خواهر باشد خدماتش را نیز باید خادمین خواهر انجام دهند.
وی در بیان مشکلاتی که درطول چهار سال مسئولیتش با آن مواجهه بوده، اظهار داشت: مشکل عمده ی ما تقاضای زیاد برای حضور بانوان مشتاق خادمی شهدا و درمقابل آن، ظرفیت محدود پذیرش به جهت معدود بودن یادمان ها بوده و هست.
تاج دینیان هدف از اعزام خادمین به مناطق را رشد معنوی خودشان دانست و افزود: هدف بعدی خدمت به زائرینی است که به سرزمین های نور می آیند. به هرحال باید کسی باشد زائر را هدایت کند و خدمات بدهد تا زائر با خیال راحت تردد کند و بتواند از فضای معنوی آنجا استفاده کند.
وی یکی دیگر از مشکلات اساسی را اسکان خواهران در برخی مناطق و یادمان ها دانست و اضافه کرد: در برخی مناطق خادم خواهر داریم اما چون منطقه مرزی است و امکان اسکان خواهر نیست، نمی توانیم خواهران را اعزام کنیم.
این بانوی انقلابی در پاسخ به علت حضور خود در این عرصه اظهار داشت: از نوجوانی و در مدرسه گاهی با گروه های ملحد درگیر می شدیم و بحث می کردیم، در پایگاه های بسیج حضور داشتیم. در دوران دفاع مقدس نیز به عنوان امدادگر، یک خادم ملت بودم، مثل همه ی مردم که عشق به دین و ولایتشان و میهنشان باعث حرکت و انگیزه ای می شد که در صحنه حضور داشته باشند. حضور من در این مکان می تواند باعث شود کمکی به انقلاب و به دین کرده باشم، اکنون زمان کمک کردن و انتقال تجربیات است. هدف من آن است تجاربی که دارم را به مرحله ی ظهور برسانم که ان شاءالله بتوانم به افرادی که جوان هستند و تجربه شان کمتر هست کمکی کرده باشم.
مسئول کمیته مرکزی خواهران که از طرح شیمیایی شدنش در عملیات خیبر متواضعانه امتناع می کرد، در پاسخ به اهمیت حضور بانوان در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و... تصریح کرد: زمان جنگ امام خمینی (ره) برای دفاع از کشور زنان را فراخواندند که مجاهدت ومشارکت بانوان در جنگ خیلی کارساز بود. اصلا حضور زنان برای عرصه های مختلف انقلاب، زمان نمی شناسد که بگوییم آن زمان می آمدند حالا نیایند، یا حضورشان کمرنگ تر شود، انجام وظیفه به زمان بستگی ندارد، طبیعتا باید این حضور تداوم و پیوستگی داشته باشد.
وی در ادامه با اشاره به مطالبات رهبر معظم انقلاب در خصوص جلوگیری از تحریف و تغییر ماهیت دفاع مقدس یادآورشد: وقتی واقعیت نباشد تحریف صورت می گیرد. اگر همراه واقعیت حرکت کنیم تحریفی صورت نمی گیرد و حقیقت های دفاع مقدس به انحراف کشیده نمی شود. در واقع دفاع مقدس مقدس ما آنقدر جذاب و هیجان انگیز هست که ما نخواهیم به خاطر انگیزه های سلیقه ای و شخصی
دستکاری و تحریفش کنیم و یا کسانی که با این قضیه عناد دارند، یک سری کلماتی را بیان کنند که با اصل واقعیت دفاع مقدس اصلا همخوانی نداشته باشد
مسئول کمیته مرکزی خواهران در پاسخ به اینکه برای زیارت با معرفت در مناطق باید چه اقداماتی انجام شود گفت: زیارت با معرفت بستگی به زائر و خادمی دارد که با چه دیدگاه و هدفی وارد می شود، گرچه ایجاد فضای معنوی به عهده ما هست ولی به نظر می رسد بیشترین اتفاقی که باید بیفتد از درون خود فرد است و فضای محیطی آنجا نیز به نوبه ی خود می تواند تاثیرگذار باشد.
تاج دینیان با اشاره بر اینکه حضور جوانان در مناطق آن ها را با انگیزه و نترس بار می آورد خاطرنشان کرد: الگوی جوانان، شهدا و رزمندگان هستند و چون این مقاومت در مقابل استکبار و ظلم است، دشمن همیشه با مقاومت مردمی مناطق مشکل داشته است.
آذر تاج دینیان با اشاره به اینکه عده ای خبر ندارند در راهیان نور چه اتفاقات مثبتی می افتد و همان ها نمی خواهند این جریان راهیان نور باشد گفت: آن عده ی محدود آگاهی ندارند و از سر جهل مقابله می کنند. راهیان نور این تفکر را به جوان ها و نسل سوم و چهارم انقلاب القا می کند که زیر بارظلم نروند و از شهید و فرهنگ ایثار و شهادت دور نشوند.
وی در پایان به اهمیت حضور زائرین بین الملل در راهیان نور اشاره نمود و تاکید کرد: اگر ما واقعیت دفاع مقدس را به دنیا بگوییم دفاع مقدس می تواند انقلابی را در دنیا ایجاد کند. ما برای بحث معرفتی دفاع مقدس، راهیان نور را راه اندازی کردیم تا باعث شود انقلابی برای دلهایی که پاک و بی آلایش هستند ایجاد شود و بتوانند درمقابل ظلم بایستند. نقش راهیان نور در کادرسازی انقلاب اسلامی نقش100درصدی است، یعنی اینکه اگر یک جوان چه بعنوان زائر و چه بعنوان خادم وارد بحث راهیان نور شد طبیعتا میتواند از خلقیات و معنویاتی درانجا هست الگوبرداری کرده و در زندگی اش پیاده کند.
انتهای پیام/
مرکز رسانه ای خواهران راهیان نور
↧